Kavárna s vystoupením dětí ze ŠD

Kavárna s vystoupením dětí ze ŠD

Svátek maminek ve školní družině ZŠ Pelechovské

Ve středu 23. května byl ve školní družině pořádný šrumec. Chaos, nervozita, radostné očekávání, to vše jste mohli vyčíst z tváří dětí, které se již nemohly dočkat vystoupení, které týdny pilně nacvičovaly pro maminky k jejich květnovému svátku.

Sál kulturní místnosti se pomalu plnil maminkami, babičkami, sourozenci a ani tatínci nebyli výjimkou. S první slokou nacvičené básničky z dětí spadla nervozita a začaly si vystoupení užívat stejně jako jejich maminky. Recitovalo se, zpívalo a tančilo. Konec pozdního odpoledne byl zakončen ve školní kuchyňce, kde na všechny zúčastněné čekalo pohoštění a káva, o které se postaraly paní vychovatelky ze ŠD a paní asistentky Alena Pšenčíková a Diana Hujerová. Děkujeme. Nakonec děti obdarovaly maminky dárky, které pro ně ve ŠD vyrobily. S pocitem dobře odvedené práce a krásným zážitkem odcházely děti s maminkami domů.

Konec školního roku máme náročný, ale plný zážitků, poznání a hlavně legrace. Čeká nás dvoudenní výlet do útulku Srdcem pro kočky a pražská ZOO, dále pěší výlet na Muchov, Berany, Černou Studnici s přespáním v tanvaldské škole, Den tatínků s fotbálkem na hřišti a ukončení celoroční soutěže s dortem a přespáním ve škole. Děkujeme všem rodičům, přátelům a sponzorům, kteří nám toto vše umožňují a pomáhají s námi. Krásné léto plné zážitků a v září ahoj! Lada Palová ŠD

Fotogalerie >>>