Velikonoční dílničky

Velikonoční dílničky

Velikonoční dílničky na ZŠ Pelechovská

Na Popeleční středu se naše škola proměnila v jednu velkou tvořivou dílnu. Určitě nelitovali ti, kteří sem zavítali. Vychutnali si velikonoční atmosféru, prožili pohodové odpoledne se svými blízkými a kamarády, občerstvili se v příjemné a dobrotami provoněné kavárničce. Šikovné ruce dětí i dospělých dokázaly vytvořit kouzelné jarní dekorace.  Vznikaly tu vonné sáčky ve tvaru zajíčka, mýdla,  zdobené perníčky, zápichy do květináčů, zajíčci na kolíčku, malované skleněné hrnečky a kraslice, zajíci z kartonu, pomlázky, věnečky z proutí a bločky zdobené korálky.

Velikonoční odpoledne se neslo i v duchu dobročinnosti. Zakoupením jakéhokoliv výrobku v našem charitativním krámečku přineslo prospěch nadacím „Andělé bez křídel“ a útulkům „Srdcem pro kočky“ a „Azylpes“. Těm jsme stejným dílem rozdělili získanou částku 3600,-Kč.

Za zajištění dílniček a průběh celého odpoledne děkujeme všem učitelům, žákům, paní Köhlerové, paní Vindišové, paní Salabové a Emily Dehaan s kamarádkami. Dále všem maminkám, babičkám a Milušce Řehákové, které napekly chutné moučníky nebo pomohly s výrobou charitativních výrobků, a paní Patkové za prodej zboží v charitativním stánku. Vaší pomoci si velice vážíme a jsme rádi, že i my můžeme přispět dobré věci a pomoci zdravotně postiženým spoluobčanům i opuštěným zvířatům.

Krásné jarní měsíce Vám přejí Milan Hlubuček a Tomáš Hartl, vedení ZŠ Pelechovská
Fotogalerie >>>